Nødinnganger

Nødinnganger - Knut Stene-Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Stene-Johansen
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Nødinnganger.pdf
ISBN
3550281996642

BESKRIVELSE

Asger Jorn (1914- 1973) var en av Nordens største billedkunstnere. Hans liv var preget av en omflakkende tilværelse og en ustoppelig skaperevne.For mange er Jorns navn først og fremst forbundet med etableringen av den fargerike, livsbejaende europeiske kunstnerbevegelsen Cobra, og senere med avantgarde-bevegelsen Den Situasjonistiske Internasjonale.Nødinnganger - Studier i Asger Jorn er den første norske, systematiske presentasjonen av Asger Jorn i bokform. Boken er rikt illustrert med Jorns fantastiske bilder, og inkluderer noen av hans hovedverk. Ved siden av betydningsfulle og kanoniserte malerier legges det også stor vekt på Jorns grafikk. At Asger Jorn også var dypt inspirert av Edvard Munch - ved siden av malere som Klee, Miró, Kandinsky, Picasso og Ensor - kommer til uttrykk i flere av bildene.Boken er en hyllest til Asger Jorn, en modernist som aldri angret seg.

Louisiana-museet i Humlebæk startet opp allerede på tampen av fjoråret med «JORN & POLLOCK - revolutionære veje», en strålende sammenstilling der to frontfigurer innenfor det spon- Å leve sammen (Heftet) av forfatter Knut Stene-Johansen. Pris kr 349 (spar kr 50).

Barna klarte å skape liv og røre i en politisk debatt der alle sier de er enige om det meste. Nødinnganger Studier i Asger Jorn, essay 264 s. Spartacus 2013 På den nordiske kunstarenaen er 2014 preget av 100-årsjubileet for Asger Jorn.

RELATERTE BØKER