Nordkalottens disipler

Nordkalottens disipler - Terje Tonås Konradsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Tonås Konradsen
DIMENSJON
5,21 MB
FILNAVN
Nordkalottens disipler.pdf
ISBN
8415869021222

BESKRIVELSE

Nordkalottens disipler forteller historien om ungdommene som for 40 år siden kom til Borgen og deres medarbeidere. Leseren blir introdusert for nordområdenes mange hemmeligheter like ned på lokalt nivå. Samtidig følger vi ungdommene inn i Russland, ut på Balkan, ned til Afrika og over til Amerika. Boken formidler også et historisk overblikk - helt tilbake til tiden da evangeliet først ble forkynt og slo røtter i karrig, arktisk jord. «Disiplene i Bibelen forlot alt og fulgte Jesus. I denne boken kan du lese om mennesker i vår tid som faktisk gjør det samme.» Steinar Thorvaldsen «En fengslende, ærlig og velskrevet fortelling om historien til ungdommene på Borgen.» Magritt Brustad «Ungdommene på Borgen var og er pionerer. De bryter nytt land, de møter nye mennesker og de formidler på nye måter.» Olav Øygard Terje Tonås Konradsen er en internasjonal leder i YWAM / Ungdom i Oppdrag og gift med Eva. Eva og Terje har fire voksne barn. De har bodd i Troms og Finnmark i mer enn 40 år. Sammen med Hanne og Leif Braathen startet de arbeidet på Borgen-senteret i 1978. Terje Konradsens første bok Disippel 365 - andakter for etterfølgere kom i 2015.

juni - koronareglene til topps voktes av naturveiledere Nordkalottens disipler, av Terje Konradsen. Proklamedia 2018.

Forteller historien om ungdommene som kom til Borgen for 40 år siden og introduserer leseren til noen av Nordkalottens mange... Nordkalotten, betegnelse på de deler av Norge, Sverige og Finland som ligger nord for polarsirkelen; også brukt om de fylker og län i de tre land som helt eller delvis faller nord for polarsirkelen, det vil si Nordland, Troms og Finnmark i Norge, Norrbottens län i Sverige og Lapin lääni i Finland. Området utgjør til sammen ca.

RELATERTE BØKER