Opptatt

Opptatt - Iben Sandemose | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iben Sandemose
DIMENSJON
6,14 MB
FILNAVN
Opptatt.pdf
ISBN
6522899044034

BESKRIVELSE

Opptatt er en utsøkt og humoristisk bildebok av en av våre beste tegnere.Små dikt om tankene som fyker fritt i det lille, private rommet.Fra sløying av fisk til klatring i trær, pipebrann, reiser, kokosfett, kjærlighet, hat, utslett og sørpe.Om befrielse, takknemlighet og raseri.Om knoppskyting, tiltrekning, avsky og glede.Eller noe helt annet.Iben Sandemose (f.1950) er tegner, forfatter og scenograf. Blant flere priser har hun mottatt Hedda-prisen for beste scenografi i 1999, og Kulturdepartementets illustrasjonspris i 2017.Sandemose har hatt en rekke tegne-og grafikkutstillinger. Hennes rike produksjon omfatter også barnebøker, kalendre, billedbøker for voksne, teaterstykker og utsmykningsoppdrag.

Gjennom dagen er det mulig å få seg et varmt måltid frem til solen går ned. Hver kveld serverer vi en 3-retters middag laget på lokale råvarer. Navnesøk: Domenenavn, foretaksnavn og varemerke — i ett søk Office er opptatt.

Vi holder enten på med en oppdatering eller hjelper deg å legge til eller fjerne programmer. eller.

RELATERTE BØKER