Synsverk

Synsverk - Steinar Opstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Opstad
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Synsverk.pdf
ISBN
8217862179359

BESKRIVELSE

Dette er forfatterens fjerde diktsamling. For sin debutsamling Tavler og bud (1996) mottok han Tarjei Vessas' debutantpris.

Vik, Siss I 1998 leste blant andre forfatter Karin Moe og kritiker Tom Egil Hverven en ny religiøs orientering i norsk litteratur, og Eivind Tjønneland gjorde seg bemerket ved å fordømme denne orienteringen som en «lemenmarsj mot Gud». For Synsverk ble Opstad tildelt Den norske Lyrikklubbens pris, og i sin begrunnelse trakk prisjuryen frem debatten som et positivt moment i Opstad-resepsjonen: «Opstads Synsverk er en fantastisk diktsamling, som tåler en slik kritisk debatt. Heller enn å så tvil om prosjektet, ... Den siste, "Synsverk", har nylig kommet ut og har fått gode anmeldelser.

For sin debutsamling Tavler og bud (1996) mottok han Tarjei Vessas' debutantpris. Kjøp den på Platekompaniet.no Steinar Opstad, norsk forfatter.

RELATERTE BØKER