Tre minutter

Tre minutter - Anders Roslund, Börge Hellström | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Roslund, Börge Hellström
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Tre minutter.pdf
ISBN
2249016637558

BESKRIVELSE

Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet hold.

no for å sjekke om de bør bekymre seg. Per har festet en blå sløyfe på den marineblå natogenseren som er en del av uniformen til redningsskøyte-mannskapene. Kjøp Tre minutter fra Bokklubber Nærme narkotikakartellets hjerte! Piet Hoffmann lever nå på flukt, både fra en livstidsdom i fengsel og den utstedte dødsdommen fra den polske narkotikamafiaen han avslørte.

Til sammen får de tre minutter til rådighet foran komiteen. Maskinen bruker kun tre minutter, og treffsikkerheten øker med 62 prosent, ifølge forskerne. Bente (54) fikk tarmkreft.

RELATERTE BØKER