Dugnad

Dugnad - Paal Bjelke Andersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paal Bjelke Andersen
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Dugnad.pdf
ISBN
9687910040292

BESKRIVELSE

Dugnad er en dypt personlig, kollektivt skrevet bok om det norske blikket på verden anno 2010. Nederst på hver bokside løper billedtekster fra Aftenpostens Afghanistan-dekning. Over billedtekstene vil leseren finne bl.a. tre selvportretter, to kartlegginger av Oslos økonomiske geografi, to bearbeidelser av norske statsministertaler, et lyrisk dikt og en liste med afghanske og norske personnavn. Paal Bjelke Andersen (f. 1966) er debutant.

Vårt mål er at det skal være så enkelt for dere som mulig å gjennomføre en dugnad. Her kan du lese om hele dugnadsprosessen. Dugnad er frivillig, ubetalt arbeid som blir gjort i ein fellesskap.

Våre kort holder svært høy kvalitet og er produsert hos oss. Nå kan jeg kun snakke for sameiet jeg bor i selv, men i årene vi har hatt dugnad, har vi aldri stått helt oppi hverandre og jobbet. Jeg tror ikke at en dugnad kommer til å bryte reglene for 1-2 meter avstand, og det er jo bare å minne hverandre på det.

RELATERTE BØKER