ET/V-erfaringer 1947-2013

ET/V-erfaringer 1947-2013 - Rolf Aristos | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Aristos
DIMENSJON
7,59 MB
FILNAVN
ET/V-erfaringer 1947-2013.pdf
ISBN
4748700824881

BESKRIVELSE

Rolf Kenneth Aristos presenterer i denne boken menneskets forskjel­lige typer ET/V-erfaringer i perioden 1947-2013, dvs. våre erfaringer med: utenomjordiske intelligente vesener, deres romskip, deres artefakter på Jorden, Månen, Mars og dens måne Fobos, forskjellige aktiviteter som diverse ET-grupper synes å være involvert i. Bokens første kapittel tar for seg Roswell-hendelsen i juli 1947 og virk­ningene herav, som dannelsen av det superhemmelige organet MJ12 og dets direktiv om offisiell hemmeligholdelse av all ET/V-erfaring. Dette direktivet er fortsatt rådende verden over, med noen få unntak. De tre neste kapitlene presenterer evidensen for at NASA har oppdaget ruiner på Månen, at Mars foruten å ha kjempemonumenter er biovennlig med vegeta­sjon og vann, og at Fobos har en aktiv ET-base som skjøt ned en av våre romsonder i 1989. Arbeidene til Steven M. Greer, Billy Meier og Nancy Red Star, samt boken til Philip J. Corso, vies hver et kapittel. De mystiske dyrelemlestelsene siden 1967 og de imponerende korn­sirklene siden 1990 analyseres i hvert sitt kapittel. Mexico har siden 2004 vært vitne til minst åtte spektaku­lære romskip-shows som hadde fortjent verdens oppmerksomhet. I det siste og tolvte kapittelet presenteres ”bortført av de Grå”-fenomenet, som tyder på at zetaene siden 1950-tallet har vært involvert i et hybridprogram mellom mennesker og dem selv som en forberedelse til Jordens nye æra. Zetaenes eget syn på hybrid­programmet og de øvrige fenomenene nevnt over gis særlig oppmerk­somhet.

I februar 2013 utga han boken "Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk", og i august 2013 kom boken "ET/V-erfaringer 1947-2013". Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for "Alternativ litteratur" med boken "Åndsvitenskapelige visjoner".

Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta.

RELATERTE BØKER