Kampen om arealene

Kampen om arealene - Nikolai K. Winge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nikolai K. Winge
DIMENSJON
7,1 MB
FILNAVN
Kampen om arealene.pdf
ISBN
8409706618899

BESKRIVELSE

Hovedproblemstillingen i boken er i hvilken grad norsk rett bidrar til å sikre helhetlige vurderinger av arealbruken i utmarka. Til å belyse dette undersøker Winge særlig den rettslige reguleringen av etablering av vindkraftverk og bygging av større kraftledninger. Boken er bygget på Winges avhandling til ph.d.-graden.

Påmelding gjøres innen 20. februar på deltager.no/ Hubroer, våtmarker, gammelskog og friluftsområder kan og bør stoppe utbygging av motorveier, vindkraftanlegg, kraftlinjer og boliger.

Det krever tilgang til arealene. De siste årene synes det for meg som om det har skjedd noe på dette området i samfunnet.

RELATERTE BØKER