Minner fra et liv i krig og fred

Minner fra et liv i krig og fred - Per Almar Aas | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Almar Aas
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Minner fra et liv i krig og fred.pdf
ISBN
9536984238714

BESKRIVELSE

«Minner fra et liv i krig og fred» er ei stillferdig beretning som beskriver en ung gutts minner fra krigshandlingene og okkupasjonstiden i og ved Ofotfjorden. Den gir også nære beskrivelser av livet på et småbruk fra en svunnen tid, og vi følger forfatteren videre i glimt fra hans liv og virke som stortingsrepresentant for Troms Kristelig Folkeparti i fire perioder ? 16 år.Selvbiografien preges av fredfylt ettertanke, og skaper bilder av toleranse og tilgivelse gjennom de minner den presenterer.Per Aas (f. 1929) vokste opp på et småbruk, og jobbet i yngre år som gårds-arbeider, skogsarbeider og håndverker. Han startet lærerutdannelse i 1955 og ble skolestyrer ved Fauskevåg skole i Harstad fra 1961. I perioden 1967-1975 ble han valgt inn i Harstad bystyre, og møtte også i Troms fylkesting. Han ble valgt inn på Stortinget i 1973, og var Troms fylke sin representant frem til 1989.

I 1946 var de preget av krigsårene de hadde levd under da de var mellom seks og tretten år gamle. Minner fra krigen. Austad - Lyngdal - Kvås 1940-1945 Bok med vareomslag.

(175 kr) Leif Vetlesen og Ingvald Wahl - Syv fortellinger fra Norges krig på havet (1993) Bok med vareomslag. 149 sider ... Et liv i krig Sju kriger har Bato Tomasevic, hans far og bestefar opplevd.

RELATERTE BØKER