Opera, operette og ballett gjennom tidene

Opera, operette og ballett gjennom tidene - Børre Qvamme | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Børre Qvamme
DIMENSJON
7,87 MB
FILNAVN
Opera, operette og ballett gjennom tidene.pdf
ISBN
2901169724135

BESKRIVELSE

Boken følger den historiske utviklingen til de forskjellige formene for europeisk musikkteater, opera, operette og ballett, fra opprinnelsen i fyrstelig forlystelse og folkelig underholdning, frem til moderne musicals. De mest sentrale skikkelsene som Mozart, Verdi og Wagner er viet egne kapitler, og forfatteren diskuterer også betydningen av de forskjellige nasjonale artene av opera og ballett.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788256012053 Opera er et scenisk verk med sangpartier til orkesterakkompagnement, der hele teksten synges. Sangere som er skolerte i klassisk sang, agerer på scenen og anvender oftest scenekostymer.

... (Børre Qvamme: Opera, operette og ballett gjennom tidene 78 1999) Del denne artikkelen: Send oss en kommentar til denne artikkelen.

RELATERTE BØKER