På gyngende grunn

På gyngende grunn - Ola Bremnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Bremnes
DIMENSJON
5,13 MB
FILNAVN
På gyngende grunn.pdf
ISBN
6021022123467

BESKRIVELSE

Finnes det en mer spennende sjøreise enn Hurtigruta? Bak hver fjord og hvert nes skjuler det seg historier og hemmeligheter. I denne boka inviterer Ola Bremnes oss med på seilas langs ruta som Hurtigruta har seilt i mer enn 125 år, fra Bergen til Kirkenes. Med stor entusiasme forteller han om folk og steder vi seiler forbi. Mange av historiene er fornøyelige, andre handler om tap, katastrofer og forlis. Hurtigruta rommer så mye av fortid og nåtid. Den er både handelsskip og turistrute - hverdag og eventyr i samme støpning. I tillegg til Ola Bremnes' sprudlende anekdoter og store kunnskap, er boken illustrert med Ida Larmos lekne strek. Et praktverk om en praktreise!

BIRs milliardsatsing på bossnett under Bergen er kraftig forsinket og blir en halv milliard dyrere enn planlagt. Kommunen gransker nå prosjektet.

Abstract Fra tidligere litteratur vet vi at Norge på begynnelsen av 1900-tallet ble involvert i en langvarig konflikt med Storbritannia om retten til å fiske ... da den britiske tråleraktiviteten langs norskekysten opphørte på grunn av ... På gyngende grunn en reise med Hurtigruta Ola Bremnes.

RELATERTE BØKER