Risiko og forhandlinger

Risiko og forhandlinger - Kåre Heggen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Heggen
DIMENSJON
5,39 MB
FILNAVN
Risiko og forhandlinger.pdf
ISBN
7310036724720

BESKRIVELSE

Ved hjelp av begrep som identitet, individualisering, risiko og forhandlinger diskuterer forfatteren sentrale spørsmål i ungdomssosiologien. Han forsøker å tegne et helhetlig bilde av ungdom på deres viktigste arenaer, og ser bl.a. på hvordan ungdoms valg av utdanning og kvalifisering påvirkes av sosial bakgrunn, kjønn og hjemsted, hvordan livsstilen deres endres som følge av økt kommersialisering og større vekt på kunderoller og hvordan lokalmiljøet påvirkes av moderniseringen. Har litteraturliste og stikkordregister.

Denne veilederen inneholder derfor råd og tips om hvordan man ofte oppnår gode resultater i disse prosessene. Lang erfaring fra forhandlinger der bankene har en faglig respekt i sitt møte med BAG. Analyse.

En talsmann for Ghani sa i forrige uke at den afghanske regjeringen var bekymret for avtaleutkastet og ønsket mer informasjon om risiko og konsekvenser. Fredag ble det kjent at den afghanske presidenten hadde utsatt sitt planlagte besøk til USA. Vanskelige forhandlinger som fenomen og problem; Virkninger og risiko ved kompetitive taktikker; Seks trinns strategi for å håndtere kompetitive forhandlinger; Forberedelser; Selvkontroll; Forståelse; Nøytralisering; Fasthet; Invitasjon; Vanskelige forhandlinger og forhandlingsetikk; Arbeidsform: Kurset følger en erfaringsbasert ... Ny veiledningstekst om vilkår for bruk av konkurranse med forhandling og konkurransepreget dialog er inntatt i den samlede veilederen som finnes her.

RELATERTE BØKER