Akryl for alle

Akryl for alle - Denise Harrison | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Denise Harrison
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Akryl for alle.pdf
ISBN
1095147387491

BESKRIVELSE

Oppdag potensialet som ligger i malingstubene dine med 30 leksjoner som dekker alt fra å sette sammen en harmonisk fargepalett, til å male levende landskap og pop.art portretter. Begynn å utforske mulighetene i farge, strøk, tekstur, redskaper og teknikker, eller flytt grensene for akryl ved å forandre malingens egenskaper. Denne boken vil utfordre dine forhåndsoppfatninger av akrylmaling, og oppmuntre deg til å komme tilbake til teknikken med et friskt blikk og nye idéer. Andre bøker i serien er Akvarell for alle: maling - teknikker - inspirasjon

Det viktige med en fuge er at den skal kun sitte fast i to sider, ofte sitter den kanskje best fast i ene siden og bunnen og vil da slippe i den andre synlige siden. Akryl er en annen familie av kjemiske forbindelser som kommer i en mengde varianter. Den kan lages som tekstilfiber, som bindemiddel i maling, som klare plater, og også som mer eller mindre elastisk fugemasse med nyttige kvaliteter. Ønsker du å gi bildene dine ekstra dybde og fargeeffekt, vil bilde bak akrylglass være en opplagt mulighet.

KLIKK HER FOR AVDELINGER. KLIKK HER FOR Å SENDE FILER.

RELATERTE BØKER