Bengt Sivesind

Bengt Sivesind - Odd Klippenvåg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Klippenvåg
DIMENSJON
5,33 MB
FILNAVN
Bengt Sivesind.pdf
ISBN
5408524805315

BESKRIVELSE

Bengt Sivesind ble født i 1947 i Hunndalen ved Gjøvik. Han debuterte i 1977 i Gjøvik Kunstforening. I 1979 hadde han en tegneutstilling i Galleri Dobloug i Oslo. Galleri Dobloug ble deretter hans faste galleri. I boken skriver forfatteren Odd Klippenvåg om Sivesinds kunstneriske aktivitet fra debuten frem til i dag. Boken inneholder en rekke tegninger og malerier.

Det ble også gitt ut en bok om kunstneren i forbindelse med jubileet, med essay av Odd ... Boka forteller om kunstneren Bengt Sivesind fra debuten i 1977 og fram til 2007. Den presenterer ei rekke av kunstnerens verk.

Elegant linjeføring og dempet fargebruk har fra 1980-årene veket ... Bengt Sivesind (f.1947) Bengt Sivesind er en autodidakt kunstner med studiereiser til Paris, London og USA. Bengt Sivesind sine elegante linjer.

RELATERTE BØKER