En aften på Kreta og andre fortellinger

En aften på Kreta og andre fortellinger - Victoria Hislop | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Hislop
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
En aften på Kreta og andre fortellinger.pdf
ISBN
7511378432539

BESKRIVELSE

Fem stemningsfulle fortellinger fra forfatteren bak Øya og Hjemkomsten.Lidenskapelig kjærlighet på Kypros, en uventet varm julefeiring i England, brennende studentengasjement i Athen, mørke hemmeligheter på Kreta Victoria Hislop byr på fem stemningsfulle og varme fortellinger av velkjent merke i denne lille bokperlen. Med på kjøpet får du en eksklusiv smakebit fra hennes nye roman Tråden som kommer på norsk høsten 2012.

En aften på Kreta og andre fortellinger Forfatter: Victoria Hislop Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2012 Lengde: 1 t.

Boken inneholder fem fortellinger om blant annet kjærlighet på Kypros, julefeiring i England, studentengasjement i Athen og mørke ... Søkeresultater for En aften på Kreta - Haugenbok.no Pris: 142,-. e-bok, 2013.

RELATERTE BØKER