Fri fra angsten!

Fri fra angsten! - Beate Winther | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beate Winther
DIMENSJON
5,93 MB
FILNAVN
Fri fra angsten!.pdf
ISBN
9331516739695

BESKRIVELSE

Angst rammer mange, og de fleste som blir rammet opplever at livet blir dramatisk endret. Forfatteren av denne boka byr på sin egen historie om hvordan angsten til slutt lammet henne fullstendig. Hun beskriver hvordan hun ved hjelp av behandling med kognitiv terapi, bl.a. på Modum Bad, gradvis kjempet seg fri fra angstens grep. Ved å gi innblikk i sin egen terapiprosess, ønsker hun å inspirere andre i samme situasjon til å ta opp kampen. Som ekspert på sin egen lidelse vet hun at terapeutene ikke alltid når fram med sitt budskap. Hun ønsker derfor å bygge bro mellom terapeuten og angstpasienten. Viktig og interessant lesning for den som selv sliter med angst, for behandlere og pårørende.

Tenkte jeg skulle skrive litt om en metode jeg bruker som gir meg litt fri fra angsten noen ganger. Blir ikke kurert av dette men det er godt å få litt fri.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788251924900 Fri fra angsten! kr 289. Jeg ble min egen kognitive terapeut.

RELATERTE BØKER