Mitt liv med Joseph Wilting

Mitt liv med Joseph Wilting - Jeltje van Brug Wilting | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeltje van Brug Wilting
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Mitt liv med Joseph Wilting.pdf
ISBN
4593268995489

BESKRIVELSE

Jeltje Wilting er født og oppvokst i Friesland. Hun forteller på en enkel og lettlest måte hvordan hun opplevde å være medlem av en sektpreget organisasjon over en lenger tid og hvordan hun kom seg ut av det med alle følgene av det. Det er hennes personlige fortelling som er skrevet på en enkel og likefram måte som absolutt gjør denne boken leseverdig. Hun forteller også hvordan hennes barn opplevde det å ha foreldre som var medlem av organisasjonen. Boken er skrevet på en slik måte at den passer for enhver leser, uansett trossamfunnet den tilhører, og leseren kan på egen hånd gjøre sine egne refleksjoner. Denne boka vil jeg gjerne anbefale deg å lese. Jellie Wilting skriver om sin livsreise, og hun har mye å fortelle, fra de små dagligdagse opplevelsene til de som forandret livskursen og livsinnhold. Hun er varsom med kritikk, men raus med ros og gode ord om de som har betydd noe for henne. Det er en åpen og ærlig bok, men beskjeden fortelling om levd liv, om tro og forventninger. Håper mange tar seg tid til å lese den. Har du begynt, vil de neppe legge den fra deg før du er ferdig.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets I Mitt liv var et hett bibliotek følger vi bibliotekaren k, og hans arbeid ved Drammen folkebibliotek i perioden 1999-2006. Vi i KK.no-redaksjonen kom tilfeldigvis over noen nettsteder som kan fortelle deg hva navnet ditt betyr - og da måtte vi selvfølgelig dele den med leserne våre. Foto: Malin Gaden Vis mer Hva Betyr Navnet Slik finner du ut hva navnet ditt betyr Get all the lyrics to songs by Ole Paus and join the Genius community of music scholars to learn the meaning behind the lyrics. Liverpool-linkede Timo Werner er nå i samtaler med Chelsea om en overgang fra RB Leipzig, og samtalene skal være kommet langt.

Det forbauser meg nemlig ikke at Stiftelsen Liv i Frihet konstant kjemper med finansielle problemer, ... brydde man seg ikke om.

RELATERTE BØKER