Nye ritualer

Nye ritualer - Cecilie Løveid | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Løveid
DIMENSJON
7,92 MB
FILNAVN
Nye ritualer.pdf
ISBN
5937012015603

BESKRIVELSE

Cecilie Løveid regnes som en av de betydelige lyrikerne i norsk etterkrigslitteratur. Hennes sjangeroverskridelser fra slutten av sekstitallet og til i dag har hatt stor innvirkning på norsk dramatikk så vel som prosa og poesi. I Nye ritualer viser Cecilie Løveid seg som den frodige og fabulerende lyriker hun er. Det er sprelske dikt fulle av overraskende vendinger.

Jul i Skomakergata ble sendt første gang i 1979, og er gjentatt syv ganger, sist i 2003. Dødens ritualer - begravelse, udsyngning, sørgeperioder, sørgebind, lighalm etc. - har altid været kollektivets krisehjælp til individet og et bolværk imod tomheden.

Cecilie Løveid regnes som en av de betydelige lyrikerne i norsk etterkrigslitteratur. Hennes sjangeroverskridelser fra slutten av sekstitallet og til i dag har hatt stor innvirkning på norsk dramatikk så vel som prosa og poesi. Avslører frimurernes ritualer i ny bok - Dagblade .

RELATERTE BØKER