Nynorsk som sidemål

Nynorsk som sidemål - Bjørn Karlsen, Pål Olav Røstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Karlsen, Pål Olav Røstad
DIMENSJON
8,26 MB
FILNAVN
Nynorsk som sidemål.pdf
ISBN
4831651547490

BESKRIVELSE

Nynorsk som sidemål er revidert i samsvar med ny rettskriving for nynorsk som gjelder fra 1. august 2012. Den ryddige framstillingen av formverket og de mange og varierte oppgavene er beholdt i den reviderte utgaven. Tekst- og bildeutvalget er fornyet, og boka har også fått nytt omslag og ny layout. Nynorsk som sidemål egner seg til bruk i alle tre årene i den videregående skolen. Boka passer også som oppslagsbok, og det rikholdige utvalget av oppgaver, dels med fasit, gjør den også velegnet til selvstudium.

Resultatet vart som me har sett før - ein debatt om nynorsk. Eller skal me kalle det for rykteflaum.

Denne presise karakteristikken av nynorsk skrift og tale er henta frå eit flygeblad utgitt av Unge Høgre. Nye Kontekst Nynorsk - som sidemål er beregnet for bokmålselever som skal lære nynorsk. Mange ulike typer tekster og oppgaver gir elevene motiverende inngang til arbeid med språk og tekstoppgaver.

RELATERTE BØKER