Straffen

Straffen - Jan Mehlum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
8,88 MB
FILNAVN
Straffen.pdf
ISBN
6595524095497

BESKRIVELSE

Katastrofer kommer uanmeldt. De sniker seg inn på deg når du minst.venter det. Meldingen tønsbergadvokaten Svend Foyn mottar natt til søndag 29..august 2010, er av den typen. Telefonsamtalen truer med å snu opp ned på livet.hans og driver ham inn i samfunnets mørkeste avkroker, steder der ingen burde.være. Foyn må forholde seg til lag på lag av løgner og hemmeligheter i jakten.på en slags rettferdighet. Sosiologen, forfatteren og rivertonprisvinneren Jan Mehlum forteller.alltid krimhistorier med den virkelige verden som referanse, og heller ikke.denne gang skuffer han sine lesere. Alt henger sammen, min venn. Et sted.der ute, i en fargerik forsamling, der finnes svaret. STRAFFEN er.den tolvte, frittstående fortellingen i serien med Svend Foyn i hovedrollen, en.historie med rot i virkeligheten, den vi ikke vil vite noe om. Den som må avdekkes.

straffen. gjøre stram;stramme; gjøre glatt ved å stramme Er hat das Laken gestrafft.

Han drives inn i samfunnets mørkeste avkroker, steder der ingen burde være, og må forholde seg til lag på lag av hemmeligheter og løgner i jakten på en slags rettferdighet. Høyesterett skjerper straffen for nettovergrep - mann dømt til 13 års fengsel. Dommen fastsetter straffenivået for denne type handlinger, skriver Høyesterett på sine nettsider. straffen.

RELATERTE BØKER