Aleine med dagane

Aleine med dagane - Fadwa Tuqán | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fadwa Tuqán
DIMENSJON
4,11 MB
FILNAVN
Aleine med dagane.pdf
ISBN
1481341897295

BESKRIVELSE

Fadwa Tuqan er rekna for å vera ein av dei viktigaste arabiske poetane i vår tid. Ho skaper og fornyar eit poetisk språk for kvinnelege røynsler om kjærleik og sosialt opprør.Fadwa Tuqan vert fødd i 1917 i Nablus på Vestbreidda i Palestina, og bur der det meste av livet til ho døyr i desember 2003. Ho kjem frå ein velståande og mektig palestinsk familie med sterke tradisjonar.Etter at dikta hennar vert omsett til engelsk, spansk, italiensk og fransk i 1980-åra, får ho eit internasjonalt publikum og vert mellom anna tildelt "The International Poetry Award" i Palermo, Italia.Gjendikta av Odveig Klyve.

Eg håper dei gjer opptak, seier han. No kryssar Dani fingrane for at han held seg frisk så han kan kome seg ut av karantenen om ni dagar.

Etter dette kom plata Heim te mor med låtar som "Dagane" og "Frøken Franzen" omtrent på same tid som serien "Jul i Svingen" gjekk på NRK. Dei siste dagane i forkant av påsken møtte mange nordmenn seg sjølv i døra. Det største problemet i verda vart plutseleg at dei ikkje fekk dra på hytta.

RELATERTE BØKER