Båt for alle

Båt for alle - Pat Manley, Rupert Holmes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pat Manley, Rupert Holmes
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Båt for alle.pdf
ISBN
6043007580528

BESKRIVELSE

BÅT FOR ALLE er et komplett og brukervennlig oppslagsverk, tettpakket med informasjon og praktiske råd fra erfarne båtfolk om problemer som enhver båteier vil bli nødt til å håndtere. Her finner du alt du trenger å vite om vedlikehold av båten din, både innvendig og utvendig. Hvordan rengjør du drivstofftanken? Hvordan bytter du impeller? Hva bør du tenke på nårdet gjelder vinteropplaget? Hvordan konserverer du motoren for vinteren?BÅT FOR ALLE er det perfekte hjelpemiddel for deg som ønsker å ta godt vare på din egen seil- eller motorbåt.

Sjøen for Alle er Norges største utstyrs- og båtmesse, og en årlig møteplass for båtfolk. Messen arrangeres i mars hvert år på Norges Varemesse. Slik klargjør du båtmotoren for sommeren.

Vi har nå 5 365 Båt til salgs innen båt til salgs. Finn beste pris på Rubrikk.no nå. Hvis du er interessert i å se og oppleve mest mulig av vill, rå og uberørt arktisk natur, så må du bli med på båttur! Fra tidlig vår og til november/desember har du mange muligheter til å forlate kaia i Longyearbyen og oppleve vakre Svalbard fra båt. Båter for alle - del 2.

RELATERTE BØKER