Entreprenørskap og innovasjonsledelse

Entreprenørskap og innovasjonsledelse - Nils Per Hovland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Per Hovland
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Entreprenørskap og innovasjonsledelse.pdf
ISBN
5065385963543

BESKRIVELSE

Entreprenørskap og innovasjonsledelse gir en effektiv innføring i de utfordringer og muligheter man møter som entreprenør. Boka er praktisk innrettet, bruker mange eksempler og gir leseren oppgaver å løse. Den er en nyttig støttespiller for studenter som ønsker å starte ny virksomhet, enten i form av studentbedrift eller ordinær bedrift. Studenter som arbeider med nyskapingsprosjekter får med seg erfaring som kommer til nytte om de får jobb i etablerte bedrifter og organisasjoner. Både privat og offentlig virksomhet møter i dag krav om omstilling og nyskaping.Bokas første del er en detaljert veiledning i hvordan man kan utvikle og lede et nyskapingsprosjekt. Gjennom eksempler og korte veiledninger får leseren praktiske råd for bedre å forstå og beherske prosessene. Andre del handler om entreprenøren, nettverket rundt denne og om entreprenørskap som samfunnsfenomen. Kapitlene gir innblikk i spørsmål som opptar forskere, politikere og andre samfunnsengasjerte.Entreprenørskap og innovasjonsledelse egner seg godt som innføringsbok på et gradsstudium eller som kjernepensum på et enkeltkurs. De som arbeider i veiledningstjenesten, i finanssektoren og andre som har behov for å forstå entreprenørene og de utfordringer disse møter, vil også ha stor nytte av den.I denne 3. utgaven av boka er det lagt større vekt på å belyse ulike strategier og prosesser i nyskapingsarbeidet. En god del av stoffet er omarbeidet i forhold til tidligere utgaver, og tabeller og faktainformasjon er ajourført så godt det har latt seg gjøre.Entreprenørskap og innovasjonsledelse retter søkelyset mot alle sider av nyskapingsprosessen, fra idé til levedyktig virksomhet framhever viktigheten av teamarbeid og nettverk beskriver de viktigste samfunnsmessige rammebetingelser for nyskaping legger vekt på at ledelse og beslutningstaking ved nyskaping kjennetegnes av stor risiko og tvetydighet

Utdanning i innovasjon og entreprenørskap inneholder også økonomisk-administrative fag som er relevante for innovasjon og entreprenørskap, slik som markedsføring, innføring i økonomi, forretningsjus, foretaksstrategi, markedskommunikasjon, organisasjonsfag og immatriell rett. Entreprenørskap og Innovasjonsledelse (BE307E) Av Torje Bårdsen og Stian Johansen 20.05.2014 Hvordan kan ledelsen påvirke til utvikling av dynamiske Å studere entreprenørskap og innovasjonsledelse gjør deg godt rustet for fremtidens arbeidsmarked. Verden er i rask endring og ingen vet helt hva som vil komme.

Å si at det ved NHH knapt finnes fag i innovasjonsledelse, blir dermed skivebom.  Del på Facebook; Del på Twitter; Del på LinkedIn Robin Urhaug og Jørgen Stien Kundeengasjement på Facebook Jan Inge Wüller Subjektiv mestringsevne og selvregulering i entreprenørskap Tomas Roaldsnes The Charismatic Entrepreneur - Personal behaviors in entrepreneurs for attracting angel investment Ole Fredrik Hegdal Alphabet (Google), Apple og Facebook: En ny æra innen innovasjonsledelse? Entreprenørskap og innovasjonsledelse gir en praktisk, steg for steg-framstilling og viser hvordan man kan utvikle og styre et nyskapingsprosjekt.

RELATERTE BØKER