Kongen på haugen

Kongen på haugen - Niels Didrich Buch | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Didrich Buch
DIMENSJON
12,83 MB
FILNAVN
Kongen på haugen.pdf
ISBN
6893472931415

BESKRIVELSE

Det norske selskapet Alusto jakter kontrakter i det internasjonale olje- og gassmarkedet. Grådighet, løgn og korrupsjon blir en del av hverdagen og spillereglene er annerledes enn det man er vant med. Det inngås tvilsomme avtaler, men noen i ledelsen er villige til å gå enda lenger. De som ikke samarbeider, må nøytraliseres. Som juridisk direktør må Daniel Berg spille høyt for å redde både seg selv og selskapet. Han trues, mishandles og forledes for å føye seg. Etter en middag med en forretningspartner i Frankrike, starter problemene for alvor. Alt synes å rakne og Daniel utfordres både hjemme og på jobb. Men han har også fått opplysninger som forklarer mye. Han allierer seg med en journalist for å få frem sannheten. Samtidig dukker groteske og avslørende bilder opp hos Alustos ledelse. Et avgjørende styremøte tar en uventet vending.

Som 100% idealistisk driftet film og musikk festival er Kongene på Haugen festivalen avhengi av godt samarbeid og støtte fra store og små samarbeidspartnere. Kongen på haugen - Foreldrene mine var sosialt engasjert og huset var alltid fullt av folk, sier Alf Lauritz Rangum Blanda drops fra Østlandssendingen: Familien på haugen Kongene på haugen er ikke et vanlig eventyr, det er den sanne historien om en gruppe barn som fikk reise til Slottet og fortelle Kong Harald om noen mørke hemmeligheter de hadde båret på. For midt i blant oss lever barn som bærer på mørke hemmeligheter om vold, overgrep eller andre krenkelser i hjemmet. I tiden før Åges massive gjennombrudd, før a-ha og før oppfinnelsen realitykjendiser hadde begynt å berike våre liv, var Jahn Teigen den ubestridte kongen på haugen.

Dette er bilen norske pickup-kjøpere elsker. Av Knut Skogstad.

RELATERTE BØKER