Skyggebilder av Storbritannia

Skyggebilder av Storbritannia - Øivind Bratberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øivind Bratberg
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
Skyggebilder av Storbritannia.pdf
ISBN
1826831744247

BESKRIVELSE

Boken gir et dagsaktuelt bilde av et Storbritannia i krisetid. Ettervirkningene av finanskrisen, ungdomsopptøyene i Londons gater, innvandringsproblemer og klassekonflikt er bare noen eksempler på britisk friksjon i møte med det 21. århundre. Samtidig er den britiske unionen truet innenfra av skotsk uavhengighet og utenfra av et stadig vanskeligere forhold til EU.Med kombinasjonen av dypere analyse og faglig ryggdekning går Øivind Bratberg inn i hva som har gått galt i Storbritannia de siste årene og utfordringene det britiske samfunnet står overfor.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Skyggebilder av Storbritannia av Øivind Bratberg (ISBN 9788202477554) hos Adlibris.com.

århundre. Skyggebilder av Storbritannia ebok. 149,-Denne boken plukker opp tråden etter the Clash og Trainspotting og gir et dagsaktuelt bilde av et Storbritannia i krisetid. Denne boken plukker opp tråden etter the Clash og Trainspotting og gir et dagsaktuelt bilde av et Storbritannia i krisetid.

RELATERTE BØKER