Snu-metoden mot kollektive atferdsvansker

Snu-metoden mot kollektive atferdsvansker - Erling Roland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Roland
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Snu-metoden mot kollektive atferdsvansker.pdf
ISBN
6928253135814

BESKRIVELSE

Det skal ikke skje, men det kan skje hvor som helst. Denne gangen skjedde det ved Vågen skole. Snu-metoden er en framgangsmåte for å endre klasser eller grupper med elever med alvorlige, kollektive atferdsvansker. Dette kan være mobbing av medelever, trakassering av lærere eller begge deler på en gang. Når atferdsvanskene er kollektive, kreves det en metode som er effektiv og solid. Snu-metoden er det. I denne boka reiser vi til Vågen skole, en fiktiv skole. Vi møter elever, lærere, foreldre, skoleledere og lokalsamfunnet. Det holder på å gå galt. Heldigvis søker skolen hjelp. Erling Roland er en av Norges fremste eksperter på mobbing i skolen. Han er professor i pedagogisk psykologi og arbeider ved Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning ved Universitetet i Stavanger. Hans fagområde er mobbing, andre atferdsvansker og klasseledelse. Han har skrevet flere bøker innenfor disse områdene med bakgrunn i forskning og erfaring fra skolen. Roland er utdannet lærer og har doktorgrad i pedagogikk.

Snu-metoden er en framgangsmåte for å endre klasser eller grupper med elever med alvorlige, kollektive atferdsvansker. Snu-metoden mot kollektive atferdsvansker. 6 Vår pris 339,-(portofritt).

Heftet / 1997 / Bokmål 135,-115,-Problemløsingsmodeller Heftet / 2015 / Bokmål 359,- ... atferdsvansker har jeg valgt å belyse hvordan den evidensbaserte foreldrebehandlingen PMTO kan bidra til å redusere barnas atferdsvansker. ...

RELATERTE BØKER