Under snøen spirer solen

Under snøen spirer solen - Målfrid J. Frahm Jensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Målfrid J. Frahm Jensen
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Under snøen spirer solen.pdf
ISBN
1459989150084

BESKRIVELSE

Under snøen spirer solen er en sår, vakker og sterk diktsamling med ord om livets skjørhet. Versene smyger seg inn under huden, og drar leseren inn i et univers med beskrivelser av kreft på godt og vondt. Forfatteren spiller på et følelsesmessig stort register. Under snøen spirer solen er Målfrid J. Frahm Jensens femte diktsamling. Målfrid J. Frahm Jensen (f. 19. mai 1963) debuterte med diktsamlingen spor i menneskeland (2001), og har siden gitt ut livets bølger (2003), gjennom ord (2007), når vi forstår (2009), samt en Kunst og Fødselsdagskalender (2008). I tillegg er hun medforfatter i flere hefter og fagbøker.

Er det fortsatt snø igjen i hagen kan du bruke denne til å dekke i begynnelsen. Dicondra som vi sådde i januar spirer og gror under vekstlyset som bare det. Det er første gangen vi sår denne, ...

... Artikkelen fortsetter under videoen. Får du ikke kjempeverbena til å spire etter 2-3 uker så fortvil ikke! Det hender de vil ha en liten kuldebehandlig for å spire.

RELATERTE BØKER