Badeliv i Trondheim

Badeliv i Trondheim - Rolf Rolfsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Rolfsen
DIMENSJON
10,61 MB
FILNAVN
Badeliv i Trondheim.pdf
ISBN
2748240699869

BESKRIVELSE

Badeliv i Trondheim - før og nå er ei praktbok i farger i anledning Sjøbadets 150-års jubileum. Historien er ført i pennen av journalist Rolf Rolfsen. Boka er spekket med flotte bilder fra Schrødersamlingen og Adresseavisen. Billedutvalget er gjort av fotograf Ivar Mølsknes (Adresseavisen). Utgivelsen er et samarbeid mellom Sjøbadet og Tapir Akademisk Forlag. Forfatteren Rolf Rolfsen (f. 1942) er journalist og cand. phil. med historie hovedfag fra NTNU. Han har i en årrekke vært ansatt i Adresseavisen, og siden 1993 i byredaksjonen i Nordre gt.

Add a comment or suggest edits Trondheim Torg: OK da, det er et kjøpesenter, men det er i alle fall midt i sentrum, ... Badeliv: Langs Lade er det flere fine badeområder, renest badevann finner du i Djupvika og Ringvebukta. Badeplasser i Trondheim.

Legg i ønskeliste. Byglimt og byborgere fra Trondheim.

RELATERTE BØKER