Band eller orgel? Ja takk!

Band eller orgel? Ja takk! - Alf Knutsen, John Børge Askeland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Knutsen, John Børge Askeland
DIMENSJON
6,9 MB
FILNAVN
Band eller orgel? Ja takk!.pdf
ISBN
1704755937674

BESKRIVELSE

Dette heftet gir hjelp til alle som vil benytte band i gudstjenester. Forfatterne skriver ut fra konkrete erfaringer i Fjellhamar kirke i Borg bispedømme. Alf Knutsen er kantor, utdannet fra Norges musikkhøgskole i Oslo. Han er også opphavsmann til barnekonseptet «Redningsskøyta Elias». Han bruker orgelet på tradisjonelt vis på de fleste gudstjenester, men sier at opplevelsen med å arrangere bandgudstjenester er å få både i pose og sekk. «Menigheten setter pris på variasjonene de får med band. Jeg opplever at salmene åpnes for nye og fornyes for gamle.» John Børge Askeland er høgskolelærer i musikk, utdannet fra Jazzlinjen ved Trøndelag musikkonservatorium. Han jobber frilans som bassist ved siden av å være lærer ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate. «Når en person kommer bort til meg etter en gudstjeneste og forteller at den salmen ble ny for vedkommende etter å ha hørt den i en ny innpakning, opplever jeg at jeg er med på noe stort.» Lydkutt fra bandgudstjeneste i Fjellhamar kirke er lagt ut på YouTube. Lenke finner du ved å søke på bokens tittel på YouTube, eller på www.norsksalmebok.no.

Til butikken -20%. John Børge Askeland Band eller orgel? Ja takk! 118 kr 147 kr .

Forfatterne skriver ut fra konkrete erfaringer i Fjellhamar kirke i Borg bispedømme. Alf Knutsen er kantor, utdannet fra ... Band eller orgel? Ja takk! Om bruk av band i gudstjenesten.

RELATERTE BØKER