Betydningen av hele meg

Betydningen av hele meg - Annlaug Madland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annlaug Madland
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Betydningen av hele meg.pdf
ISBN
7458988452210

BESKRIVELSE

«Hvorfor gjorde jeg det?» har du kanskje spurt deg selv, i etterkant av en handling du ikke er stolt av.Kunnskap om relasjoner, samspill, samhandling, empati, kommunikasjon, konfliktløsning og personal- og foreldresamarbeid står sentralt i utdanningen av barnehagelærere.Betydningen av hele meg tar for seg hvordan holdninger og verdier påvirker handlingene våre, selv om vi ikke er oss disse bevisste. Det vi gjør, forteller omgivelsene mye om hvem vi er. Gjennom eksempler, drøftinger og refleksjonsoppgaver viser forfatteren oss hvor viktig det er at vi blir kjent med holdningene og verdiene våre, også de som er vanskeligere å kjenne på. En slik selvinnsikt kan øke bevisstheten vår rundt hvorfor vi handler som vi gjør ? og gi oss et større handlingsrepertoar i møte med andre mennesker.Boka retter seg mot studenter i barnehagelærerutdanningen og ansatte i barnehagen.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205446793 Læringsprogrammet SE HELE MEG er utviklet av Stiftelsen SEPREP og filmskaper Gunhild Asting. Det er ønskelig at dette opplyses ved bruk.

Det vi gjør, forteller omgivelsene mye om hvem vi er. Gjennom eksempler, drøftinger og refleksjonsoppgaver viser forfatteren oss hvor viktig det er at vi blir kjent med holdningene og verdiene våre, også de som er vanskeligere å kjenne på. For meg er betydningen av nærvær som leder svært viktig i en beredskapssituasjon.

RELATERTE BØKER