Den blå kjolen og andre historier

Den blå kjolen og andre historier - Åse Lilleskare Faugstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Lilleskare Faugstad
DIMENSJON
10,16 MB
FILNAVN
Den blå kjolen og andre historier.pdf
ISBN
5714999497104

BESKRIVELSE

Ti bilde i ein fin gamal album utløyser historier og minne om menneske ved fjorden i ulike tider, og som ein raud tråd går kvinnelagnaden. Den første tekstilindustrien har ein sentral plass i boka. Vi fylgjer pionerfamilien som grunnla tekstilfabrikkane ved elver nær Bergen og bygde samfunnet rundt dei i lag med arbeidarane. Desse forteljingane er ein hyllest til generasjonane som var med å utvikla tekstilindustrien i Noreg. Åse Lilleskare Faugstad har gitt ut seks diktsamlingar og ei novellesamling. Dikta hennar står i samleverk i inn- og utland. Ho har gjendikta engelsk og amerikansk lyrikk i mange år. «Som ein fakkel», eigne dikt i utval, kom ut på Villanden Forlag i 2008. Forfattaren er medlem av Den norske Forfatterforening og Norsk Oversetterforening. Ho har vore DnF sin representant i Norsk Språkråd.

... skammen hun har levd med for å hjelpe andre, og erklærer seg som det første ... Jeg valgte den blå kjolen, og idet jeg sitter her på jobben nyskiftet i blå silkekjole med hvitvinsflekk som ble til en slags bleket stripe i stoffet da jeg vasket istedenfor å rense, leser jeg på nett at Monica Lewinsky nå avslører sannheten bak den mye omtalte flekken på sin blå kjole … En brudekjole er en kjole, som udelukkende anvendes i forbindelse med bryllup eller vielse..

Det anses dog ikke forkert at vælge en kjole i en helt anden farve, og selv kjoler med indslag af blå, rød og sort forekommer. Den blå kjole - og andre historier (E-bog, 2018) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR nu! Den Blå Kjolen er en fortelling om Heidi, en syv år gammel jente som bor høgt oppe i Andesfjellene sammen med sine foreldre og hennes tre eldre søsken. Hennes far og mor er fattige, og har ikke kunnet sende barna på skole.

RELATERTE BØKER