Den indre smerten

Den indre smerten - Rakel Sophi Stene | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rakel Sophi Stene
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Den indre smerten.pdf
ISBN
4431191725849

BESKRIVELSE

Hva kan vonde følelser som man ikke setter ord på, gjøre med en? Er det mulig å gjøre noe med spiseproblemer, selvskading og angst? I denne boken forteller Rakel Sophi Stene (23) ærlig og oppriktig om hvordan det er å leve i en kaotisk hverdag full av angst og vonde følelser. Boken viser hvordan det er mulig å finne en vei tilbake til et godt liv hvis bare man får den rette hjelpen og er villig til å gjøre en innsats selv.Den gir et unikt innblikk i hvordan det er å være ung og slite med så vanskelige følelser at det å skade seg selv føles som en lettelse. Boken gir håp og vil være en inspirasjon for alle som har gått igjennom noe lignende eller kjenner noen som har det. Boken er også aktuell for helsepersonell og andre som jobber med problematikken, og kan med fordel benyttes i undervisningsøyemed for ungdomsskole og videregående skole. Rakel Sophi Stene er født 1986 i Ålesund. "Den indre smerten - din verste fiende?" er hennes debutbok.

Den kan gi noen pusterom, men slipper aldri. Den stjeler kraften fra livet.

Mismotet øker. Følesen av å være verdiløs og mislykket forste... Dette er stoff jeg har snakket om i mitt innlegg i Tidsskrift for psykisk helsearbeid: Den indre dramaturg.

RELATERTE BØKER