I nøkkens makt

I nøkkens makt - Jane Mysen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
12,34 MB
FILNAVN
I nøkkens makt.pdf
ISBN
1391308419972

BESKRIVELSE

Anna holder nøye øye med Jørgen. Han har sluttet å arbeide, og bruker all sin tid i lenestolen foran vinduet. Doktoren sier at han ikke kan gjøre mer for å hjelpe ham. Anna er urolig for fremtiden, og det blir ikke bedre når hun møter Nikolai på Framnes. Det gjør vondt å se ham sammen med Johanna. Men hvorfor er hun svartsjuk, når det er Jørgen hun elsker?

Han har sluttet å arbeide, og bruker all sin tid i lenestolen foran vinduet.Doktoren sier at han ikke kan gjøre mer for å hjelpe ham. Anna er urolig for fremtiden, og det blir ikke bedre når hun møter Nikolai på Framnes. Heikki sier at det ikke er annet enn vennskap mellom ham og Siri, men Rosalind er svartsjuk.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Liv Steen. Hør baksidetekst Jørgen har sluttet å arbeide og bruker ... Kjøp I Nøkkens makt fra Bokklubber Anna holder nøye øye med Jørgen.

RELATERTE BØKER