Rowleys dagbok

Rowleys dagbok - Jeff Kinney | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
7,40 MB
FILNAVN
Rowleys dagbok.pdf
ISBN
7746289484224

BESKRIVELSE

Bestevennen til Pingla skriver også dagbok!Rowley Jefferson er den alltid like blide, trofaste og tilstedeværende kompisen til Pingla, Greg Heffley. Og denne gangen har han "lånt" litt inspirasjon fra sin aller beste venn.Velkommen inn i det kjente og kjære universet til Jeff Kinney, bare denne gangen fra en litt annen synsvinkel, med litt annerledes tegninger, men med den samme fantastiske humoren og gjenkjennelsesgraden som har gjort Jeff Kinney til en av verdens absolutt mestselgende barnebokforfattere.

Sendes om 1 virkedag. Kjøp boken Rowleys dagbok av Jeff Kinney (ISBN 9788205526075) hos Adlibris.com.

22 39 68 00 [email protected] ... Rowleys dagbok : en supergod bestevenn. Bestevennen til Pingla skriver også dagbok! Rowley Jefferson er den alltid like blide, trofaste og tilstedeværende kompisen til Pingla, Greg Heffley.

RELATERTE BØKER