Skriving pågår A

Skriving pågår A - Trine Gedde-Dahl, Anne Kristine Øgreid | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Gedde-Dahl, Anne Kristine Øgreid
DIMENSJON
7,19 MB
FILNAVN
Skriving pågår A.pdf
ISBN
7473291456259

BESKRIVELSE

Skriving er en av de grunnleggende ferdighetene som elevene skal arbeide med i alle fag. Skriving pågår gir deg en helt ny og annerledes innfallsvinkel til elevenes skriving. Ved å følge oppleggene i boka kan du tilpasse skriveopplæringen til den enkelte eleven og gruppa. Boka er organisert etter ulike funksjoner som en skrevet tekst har, det vil si hva teksten skal brukes til og hvem den er tenkt for. Boka er på 48 sider og består av 20 oppgavesett. Oppgavesettene er fordelt på fem skrivemåter; beskrive, informere, argumentere, fortelle, reflektere. Kan elevene disse skrivemåtene godt, har de et solid grunnlag for å skrive alle typer tekster. I hvert oppslag arbeider elevene etter en trinnvis modell hvor de gjør seg kjent med skrivemåte, oppbygning og språkbruk og arbeider med å produsere tekster selv.

Til toppen Skriving er et redskap for å lære, ... Utviklingen av elevenes skrivekompetanse er en kontinuerlig prosess som pågår gjennom hele skoleløpet.

Ved å følge oppleggene i boka kan du tilpasse skriveopplæringen til den enkelte eleven og gruppa. Les mer.

RELATERTE BØKER