Tilhørighetens mange former

Tilhørighetens mange former - Christine M. Jacobsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine M. Jacobsen
DIMENSJON
10,19 MB
FILNAVN
Tilhørighetens mange former.pdf
ISBN
5243939803937

BESKRIVELSE

Boka omhandler den nye generasjonen norske muslimer, deres identitetskonstruksjon og selvforståelse og hvordan de blir oppfattet i det norske samfunnet. Forfatteren diskuterer ulike aspekter ved muslimske ungdommers sammensatte identiteter og analyserer tilhørighetsformenes mangfold i lys av nyere tenkning omkring kultur, identitet og religion. En betydelig del av boken er viet området kjønn. De unge muslimene både viderefører og endrer den religiøse tradisjonen. Forfatteren undersøker med utgangspunkt i dette forandringene i den religiøse tradisjonen i lys av sosiale og kulturelle endringsprosesser i vår tid. Hun viser også hvilken betydning den norske innvandringskonteksten har for de unge muslimenes religiøse identitet og praksis. Har litteraturliste.

Energi er det som får ting til å skje. Det kan aldri oppstå eller forsvinne, det går bare over i andre former.

Besøk må vurderes i forkant, og bør avtales. Vi har lært oss å skaffe oss energi og bruke den på mange måter. Energi er det som får ting til å skje.

RELATERTE BØKER