Ufredsår

Ufredsår - Peter Englund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Englund
DIMENSJON
7,85 MB
FILNAVN
Ufredsår.pdf
ISBN
3408143392515

BESKRIVELSE

"Den 10. oktober er jeg, Erik Jönsson Dahlberg, født til denne usle og elendige verden". Året var 1625, byen Stockholm. En by som nylig var herjet av en stor brand. Erik ble født i en sotete, røykluktende by, i et Europa som hadde tatt fyr. Han skulle bli 24 år før han for første gang opplevde fred og da varte den bare i noen år. Hans århundre var herjet av krig og uro, hans liv var et liv av ufredsår.Peter Englunds bok forteller om det kaotiske 1600-tallet og de kreftene som formet epoken. Samtidig tegnes et bilde av dagliglivet på denne tiden: her skildres ulike temaer som jordmorkunst, matvaner, kvinnenes vilkår, fritidssysler og byenes nattlige lyder. Og oppi dette mylder av små og store hendelser, kjente og ukjente personer, følger leseren en bestemt person, Erik Dahlbergh, den blivende kunstneren, krigeren og arkitekten og hans opplevelser ute i Europa.Dette er en bredt anlagt historiebok, der kjente og ukjente slag og felttog skildres, men også tidens mentalitet og hverdagsliv. Fremstillingen av den lille og den store Historien som ingen behersker bedre enn Englund, samtidig som vi følger én persons skjebne, gjør boken uimotståelig for en historiker, samtidig som den er spennende som en roman. Peter Englund fikk den prestisjefylte August-prisen for Ufredsår.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over ... Grenseland i ufredsår- : Halden og distriktet under den andre verdenskrigen 1939-45 : utgitt ved Halden sparebanks 150 års jubileum; Halden; Halden 300 år : jubileumsutstillingen 1965, 3.-27. juni : arrangert av Halden kommune; Halden arbeiderblad er 50 år : en avis som brøt gjennom grensene-Haldenbiografier.

pris 199,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

RELATERTE BØKER