Alt er helt topp (nesten)

Alt er helt topp (nesten) - Liz Pichon | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liz Pichon
DIMENSJON
10,20 MB
FILNAVN
Alt er helt topp (nesten).pdf
ISBN
4659966451214

BESKRIVELSE

Her er den tredje boken i serien om lurifaksen Tom Gates. Hilsen fra Tom: Jeg er tilbake på skolen, men det er ikke så ille. Vi skal ta med Hauk på hundeutstilling, det skal være disco, og snart har jeg bursdag! Dette kommer til å bli HELT TOPP! Særlig fordi søsteren min Delia ikke skal være med på noe av det. Det er bare ett lite problem angående bursdagen min. Bestemor har sagt hun skal bake ... hjelpes! ...

innbundet, 2015. Sendes innen 3-4 virkedager.

Vi skal ta med Hauk på hundeutstilling, det skal være disco, og snart har jeg bursdag! Dette kommer til å bli HELT TOPP! Særl Hilsen fra Tom: Jeg er tilbake på skolen, men det er ikke så ille. Vi skal ta med Hauk på hundeutstilling, det skal være disco, og snart har jeg bursdag! Dette kommer til å bli HELT TOPP! Særlig fordi søsteren min Delia ikke skal være med på noe av det.

RELATERTE BØKER