Barn i rusbelastede familier

Barn i rusbelastede familier - Janne Ekeberg Amundsen, Helga Melkeraaen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne Ekeberg Amundsen, Helga Melkeraaen
DIMENSJON
5,55 MB
FILNAVN
Barn i rusbelastede familier.pdf
ISBN
7825380571631

BESKRIVELSE

Hele familien påvirkes når den ene eller begge foreldrene har rusmiddelproblemer. Barn fra slike familier er ekstra sårbare og står i fare for å utvikle problemer som atferdsvansker, kognitive vansker og psykiske problemer. Disse barna trenger hjelp til en følelsesmessig bearbeiding av tanker og opplevelser de har om rusmiddelproblemene og hvordan de påvirker familien. Denne boken viser hvordan.

Krig mellom foreldrene har en tendens til å snike seg under huden på barna og gi en rekke plager som angst, utmattelse, nedsatt konsentrasjon, utagering på skolen, sosiale vansker, og kroppslige plager som magesmerter og hodepine. Enkelte håndterer plagene med selvskading eller rus. Andelen barn som vokser opp i familier med vedvarende lavinntekt fortsetter å øke og var på 10 prosent i 2015, mot 9,4 prosent året før.

Etter hopping blir det pizza og drikke til alle barna! Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Andelen familier med minst fire barn er høyest i Sogn og Fjordane hvor nærmere fem prosent av familiene har fire eller flere barn. Minst andel familier med fire eller flere barn finner vi i Akershus.

RELATERTE BØKER