Det Nye testamentet

Det Nye testamentet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,61 MB
FILNAVN
Det Nye testamentet.pdf
ISBN
7934658781195

BESKRIVELSE

Det nye testamentet med salmene og ordspråkene Liten utgave i mykt og behagelig kunstskinn av høy kvalitet. Gullsnitt, ett lesebånd

Også på dette området har nyere arkeologi og historiegransking brakt mye ny viten for dagen. Det er kunnskap som kaster lys over den historiske bakgrunnen for Det nye testamente. Det Nye Testamentet om Jesus i Det Gamle Testamentet 1 Men på den første dagen i uken, tidlig i dagningen, kom de til graven.

De utgjør den spesifikt kristne del av Bibelens kanon.. Disse skriftene kommer i tillegg til den del av den bibelske kanon som også ... Det nye testamentet, ofte forkorta til NT, er ein del av den kristne Bibelen.Det inneheld 4 evangelium, Apostelgjerningane, 13 brev tillagt Paulus, Hebrearbrevet, 8 andre brev og Johannes' openberring.Dei 27 skriftene handlar om Jesus og om dei første kristne.Tekstane er opphavleg skrivne på gresk.

RELATERTE BØKER