En mors historie

En mors historie - Wenche Linnea Skaro | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wenche Linnea Skaro
DIMENSJON
6,87 MB
FILNAVN
En mors historie.pdf
ISBN
6332397520571

BESKRIVELSE

Dette er en bok skrevet fra hjertet. Den er skrevet til min sønn, Knut Jørgen, som er mitt annerledes barn. Det er en åpen fortelling om en mors opplevelse av det å få et barn som ikke er som alle andre, og å leve med et barn som kom til verden med et synlig handikap - achondroplasi (dvergvekst). Men det er også en bok som gir håp. Det ble mange utfordringer og tøffe tak underveis, men også mange gleder og hyggelige overraskelser. - Det ble ikke så vanskelig som vi hadde trodd. Wencke Linnea Skaro En mors historie er en livsbekreftende og sterk beretning som vi alle har godt av å lese. Livet er heldigvis fullt av mangfold og mennesker i alle former og størrelser. Vi har godt av å få øynene opp for at man ikke trenger passe inn i en spesiell form for å være verdifull. Tvert imot er det mest verdifulle, ofte det som skiller seg ut og minner oss om at livet er så mye mer. Les den - fordi livet er så mye mer... Om forfatteren: Wencke Linnea Skaro er født i Halden og har det meste av sitt voksne liv bodd på Geilo. Her bor hun sammen med familie og tre barn. Yrket hennes er barnepleier, og ved siden av hus, hjem og gårdsdrift har hun i mange år arbeidet på sykehus for barn med astma og allergi.

Ann Maria Reeves Jarvis, en ung, hjemmeværende mor fra Appalachene i USA, prøvde å forbedre de sanitære forholdene for alle parter etter den amerikanske borgerkrigen ved å opprette flere foreninger som hun kalte «Mothers' Day Work Clubs». I 1868 begynte hun å arbeide for å forsone partene.

Hur kan man beröva en annan människa livet, för blott några tusenlappar? 06-06-2020 Eventyr: Historien om en moder - H.C. Andersen.

RELATERTE BØKER