Forbudt kjærlighet

Forbudt kjærlighet - Liv Almendingen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Almendingen
DIMENSJON
10,42 MB
FILNAVN
Forbudt kjærlighet.pdf
ISBN
4089492927132

BESKRIVELSE

En skjebnesvanger løgn. En forbudt forelskelse. Et sårt savn. KRISTIANIA, 1888: En forfrossen kvinne kjemper seg gjennom snøværet sammen med sin vesle datter. Under hjertet bærer hun et farløst barn. Bak dem ligger en mørk hemmelighet. Sytten år senere virvles unge Maja inn i begivenheter som vil forandre hennes liv for alltid. En vakker rikmannssønn, en mystisk signekone og en ondskapsfull husfrue er bare noen av dem hun møter på sin vei. Hvem er venn, hvem er fiende? Og våger hun å satse på kjærligheten?

Temaet er en parafrase over Shakespeares «Romeo og Julie». Boka ble forbudt i Egypt, Libanon og Jordan fordi kristne ledere mente at den fornærmet kristendommen, og spesielt katolisismen. Omfang: 491 s.

Syv kilometer med moro. Bytter til rivalen, mye på grunn av treneren - Det beste som har skjedd meg som spiller.

RELATERTE BØKER