Gode råd om barn, ungdom og medier

Gode råd om barn, ungdom og medier Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,3 MB
FILNAVN
Gode råd om barn, ungdom og medier.pdf
ISBN
2799526614760

BESKRIVELSE

Med denne håndboken kan du hjelpe barnet ditt til å bruke digitale medier på en trygg og bevisst måte. Det er en praktisk guide som veileder deg i barnets digitale hverdag. Her får du god informasjon om alle medier: Internett, mobil, film, fjernsyn og spill. Boken inneholder også råd om digital mobbing. Til hvert emne får du en oppsummering (Alt foreldre trenger å vite), samt forslag til hvordan du kan snakke med barna om ulike situasjoner (Ting å tenke gjennom og Lure ting å snakke om), inndelt etter barnets alder. Hva gjør du hvis datteren din skal treffe en hun har chattet med på nett? Er det greit å lyve på alderen for å opprette en facebook-konto? Og hvordan takler du at 10-åringen får spille dataspill med 18-årsgrense hos kameratene, selv om det ikke er lov hjemme?Her får du alle de viktigste rådene om barn, ungdom og medier samlet i en bok!

Barn og koronavirus Barnebursdager Organiserte fritidsaktiviteter Samvær med besteforeldre Korona er den nye hverdagen. Her finner du noen generelle råd om rusforebygging til foreldre. Bruk tid sammen Tenåringer kan gradvis oppleve samværet med familien som mindre viktig, og venner får større betydning.

Vi skal beskytte dem mot skadelig innhold, og vi skal gi dem kunnskap og råd. Det er en omfattende oppgave som vi deler med mange andre - først og fremst dere foreldre.

RELATERTE BØKER