Håndbok i militær folkerett

Håndbok i militær folkerett - Arne Willy Dahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Willy Dahl
DIMENSJON
3,46 MB
FILNAVN
Håndbok i militær folkerett.pdf
ISBN
8263640659166

BESKRIVELSE

Forfatteren gir en grundig og oversiktlig fremstilling av reglene som gjelder ved ulike typer militære operasjoner, med utgangspunkt i humanitærretten, internasjonale menneskerettigheter og internasjonal strafferett.Hovedvekten er lagt på internasjonale væpnede konflikter og besvarer spørsmål om hva krig er, når en krigstilstand inntrer og opphører, hvilket rettsgrunnlag krigføringen kan ha og hvilke grenser som gjelder for maktbruk i krig.Boken behandler også reglene om internasjonale fredsoperasjoner, multinasjonale operasjoner, flyktninger og humanitært arbeid og rettsforfølgning for brudd på regelverket. I tillegg behandles interne væpnede konflikter og interne fredsoperasjoner.Boken er i første rekke skrevet for militært og sivilt personell i Forsvaret, men også andre som ønsker kunnskap om militær folkerett, vil ha stor nytte av å lese den.

Variasjonene er store. Felles for alle dis... Håndbok i militær folkerett.

Forfatteren gir en grundig og oversiktlig fremstilling av reglene som gjelder ved ulike typer militære operasjoner, Håndbok i militær folkerett. Vår pris 839,-(portofritt). Boka handler om militære operasjoner og presenterer de regelsett som gjelder for ulike typer av operasjoner.

RELATERTE BØKER