Himmelske samtaler i ny tid

Himmelske samtaler i ny tid - Ann-Kristin Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann-Kristin Johansen
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Himmelske samtaler i ny tid.pdf
ISBN
7010024335233

BESKRIVELSE

«I en meditasjon får jeg beskjed fra universet om å skrive en bok. Jeg ler av det hele, er skeptisk, jeg kan ikke skrive noen bok, jeg kommer til å bli til latter, og hva skal jeg skrive om, jeg har ingenting jeg vil fortelle. Du skal skrive himmelske samtaler i ny tid, sier de». Dette blir starten på boken. Gjennom kanaliseringer får forfatteren beskjed om hva hun skal skrive. Fingrene løper over tastaturet, og hun vet ikke hva hun har skrevet før hun er ferdig. Hun har mer enn en gang blitt sjokkert over den informasjonen som er kommet ned. Kanaliseringene er skrevet i den rekkefølgen de er kommet ned fra hennes hovedkilde erkeengelen Mikael. Hun har full tillit til Mikael og resten av universet. I lys og kjærlighet Ann-Kristin.

Den fortsetter samtalen om høyt utviklede vesener i universet og oppsummerer og utvider all den fantastiske visdommen vi ble gitt i de andre bøkene. Det er nøyaktig 20 år siden jeg kjøpte boken Himmelske Samtaler i en Himmelske samtaler.

Det beveger seg i en utrolig fart gjennom tid og rom i et bestemt mønster som skaper deg som objektet vi ... Det er vanskelig å sette fingeren på ting og tang i Himmelske samtaler, for jeg er enig i mesteparten, iallefall sånn ... Himmelske samtaler er tilbake! (Ekstern link) Artikkel av Henning Jon Grini publisert i magasinet Harmoni nr.

RELATERTE BØKER