Hvem spøker, Albert Åberg?

Hvem spøker, Albert Åberg? - Gunilla Bergström | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
5,42 MB
FILNAVN
Hvem spøker, Albert Åberg?.pdf
ISBN
4847074867704

BESKRIVELSE

Passer for barn fra 3 år. Albert vet at det ikke finnes spøkelser og monstre, men om de finnes så kommer de sikkert når det er mørkt og når han er alene.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

Pris kr 99 (spar kr 100). Se flere bøker fra Gunilla Bergström. Albert vet at det ikke finnes spøkelser og monstre, men om de finnes så kommer de sikkert når det er mørkt og når man er alene.

«Milla og Skybert midt-på-natten»: Milla og dukken hennes, Dora, synes natten er fryktelig skummel. I "Hvem kan redde, Albert Åberg?" har Albert nettopp flyttet til et nytt sted, og føler seg ensom. Det er flaks at han har Skybert! Men Skybert kommer aldri når det virkelig gjelder.

RELATERTE BØKER