Jul i Trøndelag

Jul i Trøndelag - Birger Sivertsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birger Sivertsen
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Jul i Trøndelag.pdf
ISBN
3364863898778

BESKRIVELSE

Hvor kommer linjeakevitten fra, og hvordan brygges stjørdalsølet? Jul i Trøndelag handler om vår trønderske julefeiring og tradisjoner rundt julemat, julepynting, ølbrygging, julebakst, julekort m.m. En rikt illustrert julebok for deg som er glad i å feire jul med forankring i lokale røtter! Forfatteren tar for seg adventstid og julefeiring før og nå, julebordtradisjoner, bakgrunnen for ulike merkedager og mye mer. Birger Sivertsen (f. 1953) er en av landets mestselgende forfattere med 24 titler og over 250 000 solgte bøker. Han er også kjent for sine populære foredrag og radioprogrammer om gamle merkedager, høytider og andre historiske temaer.

juledag ventes det snøbyger i Trøndelag og Møre og Romsdal. Kjøp 'Jul i Trøndelag' av Birger Sivertsen fra Fagbokforlaget. Kystmuseet i Sør-Trøndelag har sin base på Hitra. Vi formidler nyere tids kystkultur og med et spesielt fokus på historien om den norske havbruksnæringen. Jul i Trøndelag.

Se rutetabeller sommer 2020; Ruteendringer Buss og trikk. Ordinært rutetilbud med enkelte unntak: Nattbuss og nattrikk er innstilt inntil videre. Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Jul I Trøndelag · Rørvik Gospelkor Juleglede ℗ 2014 Lydmuren Released on: 2014-12-05 Auto-generated by YouTube. Jul i Trøndelag.

RELATERTE BØKER