Regler for passasjer og lasteskip m.v. 2014

Regler for passasjer og lasteskip m.v. 2014 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,50 MB
FILNAVN
Regler for passasjer og lasteskip m.v. 2014.pdf
ISBN
1329744819882

BESKRIVELSE

Som aktør i skipsnæringen er en pålagt å være oppdatert på gjeldende lover, forskrifter og regler som er fastsatt for å sikre liv, helse og fartøy, og å forebygge skader på det maritime miljøet. For øvrig skal sjøfartslovgivningen med tilhørende forskrifter finnes om bord på norske skip. Denne utgaven er ajourført med lov- og forskriftsendringer per 1.1.2014. En cd-rom som inneholder samme informasjon som boken kan kjøpes separat eller sammen med boken.

juli 2011 til 7. oktober 2011, samtidig som også Nærings- og handelsdepartementet hadde et forslag til endring av skipssikkerhetsloven § 24 om hviletid på høring. Vår pris 841,-(portofritt).

på skip. (2) Atkomstmidlene må anbringes slik at de ikke er til hinder for en sikker utsetting av redningsbåtene og må være i forsvarlig avstand fra åpninger i skipssiden, og skal så vidt mulig være slik at ingen må passere under hengende last når de anvendes.

RELATERTE BØKER