Alma mater

Alma mater - Gunnar F. Klinge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar F. Klinge
DIMENSJON
5,47 MB
FILNAVN
Alma mater.pdf
ISBN
2700149309562

BESKRIVELSE

Bjørn Falck har sittet bortgjemt på en brakke de siste tre årene. Strippet for lederverv og myndighet har han blitt avspist med enkle rutineoppgaver, etter en krise han gjennomgikk som leder av korrupsjonsenheten på Økokrim. En dag ringer sjefen for Økokrim. Halve politihuset ligger nede med influensa. Politiet har fått et tips om et lik i en fryser og en høytstående akademiker fra Universitetet i Oslo er meldt savnet. Mangelen på mannskap trekker Falck inn i en etterforskning han aldri trodde han skulle bli del av. Som en tenkende satellitt blir han del av teamet som ruller opp en av norgeshistoriens mest intrikate og omseggripende drapssaker, med røtter dypt ned i norsk akademia og den europeiske universitetshistorien. Alma Mater er en krim som handler om grov korrupsjon i universitetsmiljøet. Et høyt spill om makt og store penger som får en dødelige utgang. Det er også den første norske romanen fra akademia skrevet fra et administrativt ståsted.

Et høyt spill om makt og store penger som får en dødelige utgang. Det er også den første norske romanen fra akademia skrevet fra et administrativt ståsted. 江戸川橋駅より徒歩1分、3年連続TNコース生早慶合格率100%の高校受験専門塾Alma Materの公式ホームページです。文京区や新宿区を中心にバスや電車を利用されている方もいます。 Alma Mater's mission has always been to provide space for the voices, the expressions, and connection points of our community and support local artists with platforms for social, economic, and cultural exchange.

Kontakt butikken. 73535263 [email protected]

RELATERTE BØKER