Byens magiske rom

Byens magiske rom - Trond E. Haugan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond E. Haugan
DIMENSJON
5,37 MB
FILNAVN
Byens magiske rom.pdf
ISBN
9953898338299

BESKRIVELSE

Idéhefte for lærere er en serie fagdidaktiske hefter utviklet ved Program for lærerutdanning og Skolelaboratoriet ved NTNU i Trondheim. Her presenteres eksempler på undervisningsopplegg og nyttige pedagogiske forslag og råd innen de ulike fagene. Heftene setter fokus på de forskjellige hovedområdene i Kunnskapsløftet, og vil være gode verktøy til bruk i undervisningen i ungdomsskolen og videregående skole. Innholdet er også relevant for lærerstudenter og lærerutdannere. Heftene for språkfag (blå serie) omhandler norsk, engelsk og andre fremmedspråk. Mange av ideene som er nyttige i norskfaget er også nyttige i andre språkfag, og omvendt. Dette kan også bidra til tverrfaglig arbeid mellom fagene. Alle tekstene har som mål å utvikle elevenes språk og ordforråd skriftlig og muntlig, gjennom å lese, skrive og arbeide med språket.

For deg som ønsker å bo høyt og fritt på byens tak, men sentral beliggenhet. 40 - 120 kvm. Lademoen Historielag hadde 13.

Author: Trond Haugan • • • • / Det magiske klasserommet; Ta kontakt Tlf: (+47) 22 99 09 00 [email protected] [email protected] Kontonummer: 8200.01.03000 Vipps: valgfritt beløp til 2230. Besøksadresse: Storgata 38, 0182 Oslo Se i kart.

RELATERTE BØKER